رسانهای که پیش روی شماست، حاصل عشق به خدمت، ارادهی قلبی، تعهد عقلی و توفیقات بیمنت پروردگاری است که صاحب اثر و دوستان
همراهش را ملزم به ارائهای کامل، جامع، سودمند و تأثیرگذار در حوزه قارچ کشور نموده است؛ و امروز شما عزیزان نتیجهی سالها تلاش مستمر
در جمعآوری، بازنویسی و تولید بهروزترین اطلاعات و اخبار قارچ در کشور عزیزمان ایران و همچنین علوم روزآمد درزمینه تولید، نگهداری، بازاریابی
و درنهایت طبخ و استفاده از قارچ را شاهد هستید.
گروه رسانهای هاگ، ایده خود مبنی بر تولید اولین مجله قارچ کشور را از سال ۱۳۹۳ آغاز کرد و با تلاش و پشتکاری که در خود داشت، با گذر از
همه چالشهای این راه پرفرازونشیب، در سال ۱۳۹۵ بانام “رسانه قارچ کشور” irmushroombussiness پا به عرصه فعالیت گذاشت.
ازآنجاییکه ارتقاء هر صنعت و بالا بردن بهرهوری تولید در هر بخش مستلزم داشتن اطلاعاتی بهروز و دانشبنیان است. این رسانه به دنبال آن
است که با اشتراک گذاری اطلاعات بهروز در سطح بینالمللی در پیشرفت صنعت قارچ و افزایش تولید با بالاترین کیفیت، کمک کند و صنعت
قارچ را از مرحله تولید تا مصرف با راهکارهایی علمی که توسط کارشناسان امر، ارائه میگردد پویا نماید. و در نهایت، سطح سرانه مصرف را
افزایش داده و صنایع تبدیلی را جهت ایجاد ثبات بازار رواج دهد.
اما رسیدن به این مهم، مستلزم همیاری و همکاری دوستان و دوست داران قارچ و اشتراکگذاری تجربیات علمی و عملی است که همانا “زکات
علم در نشر آن است “.
امیدواریم با توفیقات حضرت حق و در سایه نگاه پرمهر شهدای میهن عزیزمان و به همراهی صمیمانه دوستان، با پرهیز از حواشی و در فضایی
صمیمی و علمی در آیندهای نهچندان دور به هدف نهایی خود دستیابیم.